Wie zijn wij?

Ga Den Haag (Groeps Arrangementen Den Haag) is ontstaan in 2016 op initiatief van twee stichtingen: De Ooievaart en City Mondial. Ga Den Haag komt tegemoet aan de wens van bezoekers om tegen eerlijke prijzen (zonder hoge commissies) groepsuitjes, dagjes weg, workshops, zakelijke bijeenkomsten, familieuitjes en feesten te kunnen boeken. Wij werken zonder winstbejag maar stimuleren toeristisch, recreatief, zakelijk bezoek en -verblijf in Den Haag. Een team van enthousiaste vrijwilligers  ondersteunt ons bij ons werk.

Missie en doelstelling

Ga Den Haag wil haar liefde voor heel Den Haag (hotspots én kanswijken) delen met zoveel mogelijk bezoekers. Onze doelstelling is het toerisme in Den Haag extra impulsen geven vanuit een sociaal maatschappelijke invalshoek. We geven een ontspannend inkijkje in de kleurrijke wijken en de historie van Den Haag. Zo bevorderen we de interesse bij de bezoeker én de lokale economie.

Groepsuitjes voor elke gelegenheid

Ga Den Haag helpt bij het organiseren van originele groepsuitjes, teamuitjes en zakelijke bijeenkomsten in Den Haag en directe omgeving. Of je nu een dagje weg wilt met familie naar Den Haag, een groepsuitje met vrienden wilt organiseren in Den Haag of een bijzondere locatie zoekt voor een zakelijke bijeenkomst in Den Haag; wij nemen je werk uit handen.

Werken bij Ga Den Haag?

Ga Den Haag tel. 070-7470102

kies optie 2 voor groepsarrangementen.