Wie zijn wij?

Ga Den Haag(Groeps Arrangementen Den Haag) is ontstaan in 2016 op initiatief van twee stichtingen: De Ooievaart en City Mondial.

 

Ga Den Haag komt tegemoet aan de wens van bezoekers om tegen eerlijke prijzen (zonder hoge commissies) groepsuitjes, dagjes weg, workshops, zakelijke bijeenkomsten, familieuitjes en feesten te kunnen boeken. 

 

Wij werken zonder winstbejag maar stimuleren toeristisch, recreatief, zakelijk bezoek en -verblijf in Den Haag. Een team van enthousiaste vrijwilligers ondersteunt ons bij ons werk.

arrangement op maat
gids worden
Groepen

Missie en doelstelling

Ga Den Haag wil haar liefde voor heel Den Haag (hotspots én kanswijken) delen met zoveel mogelijk bezoekers. Onze doelstelling is het toerisme in Den Haag extra impulsen geven vanuit een sociaal maatschappelijke invalshoek.

We geven een ontspannend inkijkje in de kleurrijke wijken en de historie van Den Haag.

Zo bevorderen we de interesse bij de bezoeker én de lokale economie.

Groepsuitjes voor elke gelegenheid

Ga Den Haag helpt bij het organiseren van originele groepsuitjes, teamuitjes en zakelijke bijeenkomsten in Den Haag en directe omgeving.

Of je nu een dagje weg wilt met familie naar 

Den Haag, een groepsuitje met vrienden wilt organiseren in Den Haag of een bijzondere locatie zoekt voor een zakelijke bijeenkomst in Den Haag; wij nemen je werk uit handen.

Werken bij Ga Den Haag?

Ga Den Haag 

tel. 070-7470102

kies optie 2 voor groepsarrangementen.

Pelgrims

Aanmeldingsformulier

Pelgrims bij De Haagse Toren​

Lopers die zijn aangesloten bij Het Nederlands Genootschap van Sint Jacob kunnen bij De Haagse Toren een stempel halen voor hun pelgrimspaspoort. 

Wil je ook de Toren beklimmen, dan kun je een boeking maken los van een Pelgrim stempel. *Toren beklimming is optioneel.

*Stempelen kan op openingsdagen tussen 12:30-16:00 aan de balie van

 De Haagse Toren. Zie plan je bezoek voor de openingsdagen!