Veelgestelde vragen

We raden aan om je ticket voor De Haagse Toren van tevoren te reserveren. Dit omdat rondleidingen op de dag zelf vaak snel uitverkocht zijn. Een ticket voor de Grote Kerk kan niet van tevoren gereserveerd worden: als de Grote Kerk geopend is kan je hier gewoon een ticket voor kopen aan de balie.
We geven alleen korting met een Ooievaarspas en tijdens enkele speciale acties zoals de Vakantiepas. Andere kortingen, zoals 65+-korting of Museumkaarten, worden niet gegeven.
Betalingen ontvangen we het liefst via onze website of PIN. Maar contante betalingen worden wel geaccepteerd.
De meeste creditcards worden geaccepteerd.
Minder dan 48 uur voor de rondleiding is dit helaas niet mogelijk. Langer dan 48 uur van tevoren is dit mogelijk in overleg. Stuur een mailtje naar dehaagsetoren@gadenhaag.nl. Houdt er rekening mee dat er altijd administratiekosten gelden voor je verplaatsing of annulering.
We verzoeken je om uiterlijk 10 minuten voor aanvang van je rondleiding aanwezig te zijn.
Het maximale aantal personen dat mee kan met één gids is 15. Het aantal personen dat zich maximaal tegelijk in de toren mag bevinden is 45 (dit heeft te maken met brandveiligheidsregels).
De tour gaat alleen door als er minimaal 4 personen hebben gereserveerd voor een rondleiding (in werkelijkheid proberen we een tour altijd door te laten gaan ongeacht minimum aantal bezoekers maar dit is onze leidraad).
De rondleiding duurt iets langer dan een uur.
De beklimming van De Haagse Toren is alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn en die zelfstandig kunnen lopen. Een baby in een draagzak mag mee op eigen verantwoordelijkheid en kinderen onder de 6 jaar mogen mee indien zij zelfstandig kunnen lopen. Tijdens de beklimming van De Haagse Toren maakt de gids regelmatig een tussenstop. In totaal moeten er 288 treden worden beklommen.
Pelgrims

Aanmeldingsformulier

Pelgrims bij De Haagse Toren​

Lopers die zijn aangesloten bij Het Nederlands Genootschap van Sint Jacob kunnen bij De Haagse Toren een stempel halen voor hun pelgrimspaspoort. 

Wil je ook de Toren beklimmen, dan kun je een boeking maken los van een Pelgrim stempel. *Toren beklimming is optioneel.

*Stempelen kan op openingsdagen tussen 12:30-16:00 aan de balie van

 De Haagse Toren. Zie plan je bezoek voor de openingsdagen!