Online via onze websites dehaagsetoren.nl, gadenhaag.nl of aan de balie bij de Grote Kerk of De Haagse Toren. Kijk op onze pagina Openingstijden voor meer informatie.

Wij raden je aan om een reservering te maken om teleurstelling te voorkomen. Uiteraard kunt je op de bonnefooi komen, maar je loopt dan wel het risico dat de rondleiding vol is of vanwege (uitzonderlijke) omstandigheden geannuleerd is.

Dat is zeker mogelijk. Wij behandelen je aanvraag dan als een groepsaanvraag, het tarief hiervoor is €97,50. Voor reserveren van een groepsaanvraag ga je naar gadenhaag.nl of bel je 070-747 01 02

Dat is zeker mogelijk. Wij behandelen je aanvraag dan als een groepsaanvraag, het tarief hiervoor is €97,50. Voor reserveren van een groepsaanvraag ga je naar gadenhaag.nl

Wij verstrekken geen korting met een 65+ pas.

Op vertoon van je Ooievaarspas krijg je 50% korting op de aankoop van een los ticket voor de rondleiding. Je moet je geldige Ooievaarspas kunnen tonen bij de ticketbalie. Alleen op vertoon van je Ooievaarspas ontvang je de korting. Online reserveren met korting is nog niet mogelijk. Zeker zijn van een plek met je Ooievaarspas? Stuur een mailtje naar dehaagsetoren@gadenhaag.nl en vermeld je gewenste dag en tijd van je bezoek.

Het is mogelijk om bij de balies contant te betalen.

Je kunt bij onze balies pinnen. Ook de meeste creditcards worden geaccepteerd. Online betalingen kan met Ideal, creditcard of paypal.

Je kunt je ticket voor het beklimmen van De Haagse Toren tot 48 uur voor aanvang van de rondleiding annuleren. Wij brengen dan wel  €1,50 administratiekosten in rekening. Stuur een e-mail naar dehaagsetoren@gadenhaag.nl. met je naam en reserveringskenmerk. Binnen 48 uur van de reservering is restitutie helaas niet mogelijk.

Helaas zijn er geen toiletgelegenheden aanwezig in De Haagse Toren en Grote Kerk. Toch naar de wc? Dit kan bij restaurant Zebedeus of lunchroom Anne & Max direct naast de kerk (tegen betaling).

Je mag geen eten en drinken meenemen tijdens de beklimming. Een flesje water is toegestaan.

Als je een reservering maakt namens een bedrijf, dan kun je op rekening betalen. Neem hierover contact op met Ga Den Haag via info@gadenhaag.nl.

Ja. Het beklimmen van De Haagse Toren is om veiligheidsredenen alleen mogelijk onder begeleiding van een gids.

Wij verzoeken je 15 minuten voor aanvang van de rondleiding aanwezig te zijn. Als je vooraf betaald hebt is 5-10 minuten van tevoren voldoende.

Tijdens een rondleiding van De Haagse Toren kunnen er maximaal 15 deelnemers mee.

De Haagse Toren tour gaat alleen door als er minimaal 4 personen hebben gereserveerd voor een rondleiding (in werkelijkheid proberen we een tour altijd door te laten gaan ongeacht minimum aantal bezoekers maar dit is onze leidraad).

Zie hiervoor onze pagina Openingstijden.

De rondleiding duurt ongeveer 1 uur.

De beklimming van De Haagse Toren is alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn en die zelfstandig kunnen lopen. Een baby in een draagzak mag mee op eigen verantwoordelijkheid en kinderen onder de 4 jaar mogen mee indien zij zelfstandig kunnen lopen. Tijdens de beklimming van De Haagse Toren maakt de gids regelmatig een tussenstop. In totaal moeten er 288 treden worden beklommen.

Je kunt je auto parkeren in de parkeergarages:
– Torenstraat
– Parkeergarage City
– Grote Markt, ingang Kalvermarkt of ingang Prinsegracht.
– Parkeergarage Burgwal, Lutherse Burgwal 25 Den Haag
https://www.q-park.nl

Of bekijk alle parkeergarages in Den Haag.

P+R Transferium Hoornwijck is de dichtstbijzijnde P+R en ligt aan de Rijksweg A4, ter hoogte van Rijswijk. Je kunt vanaf hier verder reizen met het openbaar vervoer naar het centrum van Den Haag en op zondag ook naar het strand van Scheveningen tijdens de zomermaanden.

Openbaar vervoer vanaf het transferium P+R Hoornwijck

  • Tram 15 (Binnenstad Express) rijdt elke 13 minuten naar het centrum van Den Haag.
  • Tram 5 (Strand Express) rijdt in de periode begin mei t/m eind augustus alleen op zondag naar Scheveningen (reistijd 30 min).

Zowel HTM lijn 15 als lijn 5 stoppen in de zomermaanden bij halte Centrum.

Tram 16: halte Gravenstraat ~1 minuut lopen naar De Haagse Toren

Tram 2,3,4,6 : halte Grote Markt~4 minuten lopen naar De Haagse Toren

De volgende stallingen van Biesieklette in de Haagse binnenstad zijn (de eerste 24 uur) gratis:

– Driehoekjes (Grote Halstraat 9);
– Grote Markt (Laan 9, naast de Texaco);
– Buitenhof (Buitenhof 2).

Bekijk alle Biesieklettes.